SHOP 4 SPINNING |
Fórum: Hlavná diskusia
Späť na zoznam fór
>>
Späť na zoznam tém
>>
VIEW ALL POSTS
ZA 100 DNÍ DO FORMY
Odoslané Štvrtok, 02 Február 2012 od TOMI
Upravené: Nedela, 05 Február 2012
Ahojte, dostávam veľa otázok ako budememe cvičiť, "mňa nebaví posilovňovňa", alebo "ja nemôžem behať". Chcel by som zdôrazniť, nejde o žiadny revolučný systém z reklamy, ktorý je univerzálny pre všetkých. Naozaj ide o vzťah tréner-klient. S každým prihláseným tréner v gym studiu alebo u nás v spinning studiu osobne konzultuje jeho individuálny zdravotný stav. Tréning Vám pomôžeme nadstaviť tak aby Vás bavil, so správnou intenzitou a v správnych dávkach. Ale vo všeobecnosti platí zo zdravotného hľadiska i z hľadiska funkčnosti organizmu je dôležitá v tréningu zložka silová i vytrvalostná ide však o to kedy, ktorá prevláda a v akej intenzite ju budem prevádzať.
viem že Vás napadá mnoho otázok preto prosím pýtajte sa aj prostredníctvom tohto fóra. Základné poznatky sa dajú získať na prednáške v sobotu 18.2.2012 u nás v štúdiu
?
Odoslané Nedela, 26 Február 2012 od Ada
Dobry den, chcela som sa spytat ako je to so startovnym, resp. plati sa nejaky poplatok za prihlasenie sa do sutaze "Za 100 dni do formy"? Ako prebieha cvicenie? V posilnovni, formou spinningu alebo inych aerobnych cinnosti?
ZA 100 DNÍ DO FORMY
Odoslané Utorok, 06 Marec 2012 od TOMI
Ahoj Ada, možno neskoro ale predsa. Poplatok za prihlásenie činí 30€. Cvičenie jeho forma a intenzita sa stanoví individuálne po konzultácii a prvom meraní. Stačí ti chcieť a pevnú vôľu zasúťažiť si sama so sebou...
Doporučujem osobné stretnutie pre konkrétne info... kontakty sú uvedené v materiáloch na stránke..
ZA 100 DNÍ DO FORMY
Odoslané Nedela, 26 Február 2012 od TOMI
Prví odvážlivci sa pustili do boja sami zo sebou. Ešte tento týždeň máš možnosť sa pridať medzi nás... dohodni si termín merania-konzultácie.
ZA 100 DNÍ DO FORMY
Odoslané Piatok, 10 Február 2012 od TOMI
Som rád že s otázkami čakáte na seminár 18.2.2012 verte mi že bude viac ako zaujímavý...... teším sa na Vás
|